Anvisningar för tjänsten Virre

I informationstjänsten Virre kan du på flera olika sätt söka och få information om företag och stiftelser. Grunduppgifterna om företag och stiftelser är gratis, och du kan köpa utdrag, intyg och bolagsordningar i vår nätbutik utan fördröjningar.

Köp elektroniska handelsregisterutdrag, organisationsregler, bokslut eller översatta utdrag på engelska via företagssökningen

Det är enklast att köpa ett elektroniskt handelsregisterutdrag och företagets eventuella organisationsregler (till exempel aktiebolags bolagsordning eller andelslags stadgar), det senaste bokslutet eller ett elektroniskt översatt utdrag på engelska via företagssökningen. Sök med företagets FO-nummer eller företagsnamn och klicka på FO-numret för att se de avgiftsfria grunduppgifterna. De elektroniska produkter som du ser på högra kanten av sidan kan du köpa med nätbankskoder eller kreditkort. De köpta produkterna och kvittot är tillgängliga från tjänsten omedelbart.

Gå till Virre.

Närmare anvisningar

På sidorna på vänster hittar du närmare anvisningar för att använda sökningen och andra funktioner i Virre.

Registrera dig som användare: De uppgifter och dokument som du har köpt finns kvar i "Köpta produkter" 30 dagar, och du kan använda dem under hela denna period. Om du inte registrerar dig, kan du använda produkterna endast under en enstaka session. Du kan registrera dig på tjänstens framsida.

Som registrerad kund kan du också på ett mer omfattande sätt använda företagssökningen, det vill säga göra avgiftsbelagda urval av företag på olika sätt.

Bli avtalskund: Om du använder tjänsten ofta, bli vår avtalskund för att få produkterna förmånligare. Läs mer om att bli avtalskund.

JavaScript: Du kan använda alla funktioner i Virre om du tillåter JavaScript i din apparat. Oftast är JavaScript redan aktiverat i de flesta apparater, om du inte har valt att stänga av det. Du kan använda företagssökningen och sökningen av stiftelser utan JavaScript.

Obs! Om det inte är möjligt för dig att använda våra e-tjänster, kan du beställa dokument som vi skickar per post och fakturerar. Använd beställningsblanketterna på vår webbplats.

Utskriftsversion
Uppdaterad 13.08.2020