Anvisningar för tjänsten Virre

I informationstjänsten Virre kan du på flera olika sätt söka och få information om företag och stiftelser. Grunduppgifterna om företag och stiftelser är gratis, och du kan köpa utdrag, intyg och bolagsordningar i vår nätbutik utan fördröjningar.

På dessa sidor hittar du närmare anvisningar för sökningen och för att använda de andra funktionerna i Virre.

Dra full nytta av Virre

Registrera dig som användare: De uppgifter och dokument som du har köpt finns kvar i "Köpta produkter" 30 dagar, och du kan använda dem under hela denna period. Om du inte registrerar dig, kan du använda produkterna endast under en enstaka session.

Som registrerad kund kan du också på ett mer omfattande sätt använda företagssökningen, det vill säga göra avgiftsbelagda urval av företag på olika sätt.

JavaScript: Du kan använda alla funktioner i Virre om du tillåter JavaScript i din apparat. Oftast är JavaScript redan aktiverat i de flesta apparater, om du inte har valt att stänga av det. Du kan använda företagssökningen och sökningen av stiftelser utan JavaScript.

Bli avtalskund: Om du använder tjänsten ofta, bli vår avtalskund för att få produkterna förmånligare. Läs mer.

Obs! Om det inte är möjligt för dig att använda våra e-tjänster, kan du beställa dokument som vi skickar per post och fakturerar. Använd beställningsblanketterna på vår webbplats.


Utskriftsversion
Uppdaterad 03.02.2020