Gå direkt till innehållet
Valikko

Registrera dig eller bli avtalskund

Registrering

Som registrerad användare har du tillgång till de uppgifter och handlingar som du köpt i 30 dagar.

Om du inte registrerar dig, kan du använda produkterna endast under en enskild session. Då lönar det sig att antingen skriva ut eller spara uppgifterna eller handlingarna omedelbart.

Efter registreringen skickar vi till din e-postadress en bekräftelse på det användarnamn som du har angett. Lösenordet skickar vi inte per e-post, så du måste skriva upp det vid registreringen.

Du får tillgång till avgiftsbelagda uppgifter och handlingar utan dröjsmål genom att betala för dem på nätet antingen med nätbankskoder eller kreditkort. Observera att du behöver JavaScript för att använda de avgiftsbelagda tjänsterna. Funktionen är oftast redan aktiverad i nutida apparater.

Gå till informationstjänsten Virre och registrera dig.Öppnas i en ny flik

Bli avtalskund

Vi rekommenderar att du blir avtalskund hos Virre om du behöver uppgifter ofta eller i stora mängder.

Som avtalskund får du 50 procent rabatt på bland annat elektroniska handelsregisterutdrag, företagssökning, personsökning och sökning av anmälningar.

Vad kostar det?

Som avtalskund betalar du en startavgift och en årsavgift för varje användarnamn. Andra avgifter tas ut enligt användning. Avtalskunder får en faktura på sina nätinköp en gång i månaden. Se vår prislista innan du tecknar avtal.

Hur ingår jag ett avtal?

Du blir avtalskund genom att teckna avtal med Patent- och registerstyrelsen (PRS). I avtalet ska du ange de personer som använder tjänsten.

Vi skapar användarnamn och lösenord för de personer du har angett. Användarnamnen och lösenorden är personliga.

Skicka avtalet i två undertecknade exemplar till PRS till:

Patent- och registerstyrelsen
Kundstöd
00091 PRH

Vi skickar det andra exemplaret tillbaka när vi har undertecknat det. Vi levererar användarnamnen så snabbt som möjligt.

Öppna avtalsblanketten (pdf).Öppnas i en ny flik

Utskriftsversion Uppdaterad 07.01.2021