Gå direkt till innehållet
Valikko

Elektronisk sökning av dokument som anknyter till handelsregisteranmälningar

I tjänsten Virre kan du köpa offentliga dokument som anknyter till handelsregisteranmälningar som företag eller bostadsaktiebolag lämnat in. Tjänsten innehåller dokument som kommit in till registret i november 2014 eller senare.

Du kan söka fram en lista över tillgängliga elektroniska dokument på två olika sätt:

  • Sök på företagets namn eller FO-nummer via Företagssökning. På sidan Företagsuppgifter klicka på rubriken Företagets dokument i elektronisk form.
  • Öppna menyn under rubriken Registersökningar. Välj Elektronisk sökning av dokument och ange företagets FO-nummer.

Gå till Virre.Öppnas i en ny flik

I sökresultaten visas offentliga dokument som anknyter till företagets handelsregisteranmälningar. Sökningen omfattar dokument som kommit in i november 2014 eller senare. De elektroniska dokumenten är grupperade enligt anmälan (diarienummer). Efter köpet kan du öppna och ladda ner på din dator alla dokument som anknyter till den anmälan som du valt. Dokumenten är i pdf-format.

I Elektronisk sökning av dokument avser dokumenttypen "Regler" det exemplar av organisationsreglerna (till exempel bolagsordning) som anmälaren har lämnat in. Detta exemplar kan skilja sig från det som finns i registret. Du kan köpa registrerade organisationsregler i Virre under rubriken Utdrag, intyg och organisationsregler.

Om du behöver äldre material kan du


Utskriftsversion Uppdaterad 03.02.2020