Gå direkt till innehållet
Meny

Kom med och utveckla våra webbplatser

Hittade du den information du sökte på webbplatserna prh.fi eller ytj.fi? Gick det snabbt att hitta de rätta tjänsterna? Var våra anvisningar tydliga eller var du tvungen att ringa till oss?

Patent- och registerstyrelsen (PRS) grundar en kundgemenskap för att stöda förnyelsen av strukturerna för webbplatserna prh.fi och ytj.fi. Om du har besökt någondera av webbplatserna, söker vi just dig.

Vårt mål är sådana webbplatser som är moderna och lätt att använda och där du lätt och snabbt hittar de uppgifter och tjänster du söker.

Vi fortsätter att kartlägga problem som gäller webbplatserna och att förnya dem under hela året 2023.

Workshoppar och enkäter

Vi inbjuder de som hör till kundgemenskapen att delta i enkäter och workshoppar, på basis av vilka vi bygger upp våra nya webbplatser. Vår planering fortskrider en helhet åt gången. Du har alltså möjlighet att påverka även om bara en viss del av PRS omfattande informationsutbud intresserar dig.

Workshopparna arrangeras i PRS lokaler i Helsingfors, i regel på vardagar kl. 16–18. Deltagande i workshopparna belönas med biobiljetter.

Enkäterna skickar vi per e-post, och det tar cirka 5–10 minuter att svara på dem.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och medverka

Vi skickar ett nyhetsbrev (på finska) till de som hör till kundgemenskapen cirka en gång om månaden. Nyhetsbrevet ger dig information om hur utvecklingsarbetet fortskrider. Dessutom kan du anmäla dig till workshoppar och svara på enkäter genom nyhetsbrevet.

Det är frivilligt att delta i workshoppar och svara på enkäter. Varje månad lottar vi ut biobiljetter bland de som hör till PRS kundgemenskap.

Anmäl dig till kundgemenskapen genom att fylla i blanketten (på finska).Öppnas i en ny flik

För mer information kontakta

Katja Seppänen, tjänstedesigner, katja.seppanen(at)prh.fi

Utskriftsversion Uppdaterad 04.05.2023