Gå direkt till innehållet
Meny

Företags- och organisationssökningen på ytj.fi: en utskriftsknapp har lagts till och visningen av koden för huvudsaklig bransch har förbättrats

Vi publicerade i april 2023 vår förnyade företags- och organisationssökning på ytj.fi. Utifrån den feedback vi fått har vi gjort ändringar i sökningen efter våra kunders önskningar.

Vi har lagt till en knapp i sökningen. Genom att trycka på knappen kan du skriva ut sökta uppgifter. Observera att om du som inloggad har sökt skatteskuldsuppgifter som gäller enskilda näringsidkare (företagare med firma), visas skatteskuldsuppgifterna för tillfället inte i utskriften.

I de sökta företagsuppgifterna visas den huvudsakliga bransch som anmälts till Skatteförvaltningen nu också som kod, inte bara som text.

Vi har också förbättrat sökningen av uppgifter med FO-nummer. Du behöver inte längre skriva FO-numret med bindestreck i sökfältet, eftersom tjänsten automatiskt tillägger bindestrecket.

Företags- och organisationssökningen innehåller grunduppgifter om alla företag och organisationer med FO-nummer. Via sökningen kan du också läsa skatteskuldsuppgifter. Sökningen är gratis.

Gå till företags- och organisationssökningen på ytj.fi.Öppnas i en ny flik


För mer information kontakta

Handelsregistrets rådgivning
neuvonta.kaupparekisteri(at)prh.fi

Utskriftsversion Uppdaterad 20.06.2023