Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Ympäristövastuun osa-alue

Ympäristövastuun osa-alue liittyy YK:n kestävän kehityksen tavoitteeseen 9: Kestävää teollisuutta, innovaatioita ja infrastruktuuria.

Ympäristövastuu sisältää toimitilojemme, tekemiemme hankintojen ja järjestämiemme tapahtumien ympäristövaikutusten lisäksi myös muita toimintamme ympäristövaikutuksia. Näitä ovat muun muassa tarjoamiemme sähköisten palvelujen käyttöaste ja digitalisaation edistämisen kehittämishankkeet.

Ympäristövastuuseen sisältyvät myös myöntämämme patentit ja rekisteröidyt tavaramerkit, jotka liittyvät kestävään kehitykseen.

Kehitämme laadukasta ja luotettavaa infrastruktuuria. Näin voimme osaltamme edistää innovaatioita, jotka tukevat kestävää kehitystä.

"Vihreät" patentit

Edistämme keksintöjen julkistamista ja niiden kaupallistamista tutkimalla niiden patentoitavuuden ja myöntämällä niille patentin. Annamme etusijan "vihreän" teknologian patenttien käsittelylle. Lue lisää "vihreistä" patenteista.

Hankintojen ekologinen kestävyys

Pyrimme jatkossa edistämään hankintojemme ekologista kestävyyttä. Lue lisää hankintojen ekologisesta kestävyydestä.

Muut ympäristötavoitteet

Huolehdimme ekologisesta toimintatavasta. Lue lisää muista ympäristötavoitteista.

PRH:n jalanjälki

Seuraamme toimintamme vaikutuksia ympäristöön. Lue lisää PRH:n jalanjäljestä eli toiminnan negatiivisista vaikutuksista toimintaympäristöön.

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 08.11.2022