Gå direkt till innehållet
Valikko

Patentbiblioteket ger information om industriellt rättskydd

x


Patent- och registerstyrelsens (PRS) bibliotek har landets största utbud på publikationer om industriellt rättsskydd. Specialbibliotekets samlingar innehåller information om

  • patent och nyttighetsmodeller
  • varumärken och mönsterskydd (designskydd) samt
  • företag, föreningar och stiftelser.

Böckerna på biblioteket kan lånas fritt, även om största delen av dem är placerade på olika våningar i våra lokaler. Böckerna lämnas ut genom vår kundtjänst. I vår bokdatabas kan du kontrollera om en bok finns på biblioteket. Om boken är utlånad, kan du se när lånetiden går ut.

Vi har en omfattande samling av periodiska skrifter om industriellt rättsskydd. Dessutom har vi publikationer om ekonomi, olika tekniska områden samt kemi och medicin, som du också kan be att få läsa och kopiera.

Patentbibliotekets tjänster är tillgängliga även på nätet. I bokdatabasen ser du våra senaste förvärv. Genom vår länklista kan du gå till olika tidskrifter för att se deras innehållsförteckningar och aktuella teman.

Du kan också reservera böcker på förhand och hämta dem i vår kundtjänst. Vi tar emot bokreservationer per telefon och e-post.

Telefonnummer till bibliotekstjänsterna: 029 509 5868, -5468, -5865

E-post: library(at)prh.fi

Gå till bokdatabasen.Öppnas i en ny flik


Utskriftsversion Uppdaterad 11.10.2022