Så får du tillgång till tjänsten

Informationstjänsten Virre är öppen dygnet runt alla dagar med undantag av korta serviceavbrott. För att komma till Virre kan du använda länkarna på vår webbplats eller gå direkt till www.virre.fi.
Grunduppgifterna om företag, stiftelser och företagsinteckningar gratis. Allt du behöver är en fungerande nätförbindelse.

Som registrerad användare har du tillgång till de produkter som du köpt i 30 dagar. Om du inte registrerar dig, kan du använda produkterna endast under en enskild session. Då lönar det sig att antingen skriva ut eller spara uppgifterna eller handlingarna omedelbart.

Du får tillgång till avgiftsbelagda uppgifter och handlingar utan dröjsmål genom att betala för dem på nätet antingen med nätbankskoder eller kreditkort.

Observera att du behöver JavaScript för att använda de avgiftsbelagda tjänsterna. Funktionen är oftast redan aktiverad i nutida apparater.

Vi rekommenderar att du blir avtalskund om du behöver uppgifter ofta eller i stora mängder. Avtalskunder får en faktura på sina nätinköp en gång i månaden.


Utskriftsversion
Uppdaterad 26.04.2017