Beställningsblankett

Med den här blanketten kan du beställa skräddarsydda, manuellt sammanställda dokument, dokumentkopior, förmånstagarutdrag och bokslut från handelsregistret. Vi skickar dokumenten per post eller e-post och fakturerar för dem i efterhand. Faktureringstillägg och expeditionstillägg tillkommer i priset.

Leveranstiden för dokument är cirka en vecka.

Obs! Du kan köpa handelsregisterutdrag och organisationsregler (bolagsordningar) i elektronisk form i vår Virre-tjänst

Ulkoinen sivusto, avautuu uuteen välilehteen
. Det är förmånligare och du får genast tillgång till dokumenten.

Handelsregisterutdrag, översatta utdrag och organisationsregler, exempelvis bolagsordningar, beställer du mot faktura med en beställningsblankett i vår Virre-tjänst.

Obs! Om du har för avsikt att begära ett apostille-intyg från Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata för ett dokument som du har beställt, ange det i fältet "Tilläggsuppgifter". Då får du dokumentet, som levereras per post, med underskrift och stämpel.

Kryssa för det dokument du vill beställa och leveranssättet. Ange uppgifter om företaget och eventuella tilläggsuppgifter och skriv in dina kontaktuppgifter. Svara på antispamfrågan "Vad är...?" med siffror (till exempel 6) och tryck på "Sänd".

Läs mer om dokumentens innehåll.

Välj dokument

Beställning*

Välj leveranssätt

I priset tillkommer ett faktureringstillägg på 6,50 euro och ett expeditionstillägg på 5,50 euro. För momsskyldiga dokument är faktureringstillägget 8,06 euro och expeditionstillägget 6,82 euro.

Ange i fältet "Tilläggsuppgifter" om du vill att det beställda dokumentet ska förses med underskrift och stämpel. Dokument som förses med underskrift och stämpel skickar vi per post, inte per e-post.

Om du beställer ett förmånstagarutdrag, måste du ange ett penningtvättslagenligt användningsändamål för uppgifterna. Läs mer om att lämna in redogörelsen om användningsändamål.

Leveranssätt*

Beställningen gäller följande företag:

Beställare

Ange alltid adressuppgifter för faktureringen och eventuella andra kontaktuppgifter som behövs för leveransen samt telefonnummer för eventuella frågor.

 
Utskriftsversion
Uppdaterad 15.10.2021