Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Hanki arvokasta palautetta innovaatiollesi - Osallistu Laatuinnovaatio-kilpailuun!

Excellence Finland järjestää jo 17. kerran kansallisen Laatuinnovaatio-kilpailun. Kilpailu tarjoaa yrityksille, järjestöille ja julkishallinnon organisaatioille mahdollisuuden saada omille innovaatioilleen vahvistusta ja asiantuntijapalautetta sekä kehittäjätiimeille tukea innovaatioiden viemiseksi markkinoille tai eteenpäin omissa organisaatioissaan.

Laatuinnovaatiokilpailussa nostetaan esiin innovaatioita, joita arvioidaan uutuusarvon, hyödynnettävyyden, oppimisen, asiakaslähtöisyyden ja tuloksellisuuden perusteella. Organisaatiot ja tiimit voivat kilpailla viidessä eri kategoriassa: vastuullisuus, terveyden ja hyvinvoinnin edelläkävijät, julkishallinto, koulutus sekä yritysinnovaatiot. 

Ilmoittautuminen kilpailuun on alkanut ja mukaan voi hakea 1.9.2024 saakka. Osallistumisohjeet ja lisätiedot löydät kilpailusivustolta.Avautuu uuteen välilehteen

Kilpailu huipentuu gaalaillalliseen 21.11.2024, jossa juhlistetaan ja palkitaan vuoden upeimpia innovaatioita. Kilpailun palkinnot jaetaan yhteistyössä Suomen Messusäätiön kanssa.

PRH on kilpailun pitkäaikainen kumppani

Innovaatiot on suojattava asianmukaisesti, jotta innovaatioiden hallinta ja niistä saatava taloudellinen hyöty voidaan varmistaa. Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) tutkii ja myöntää patentit ja hyödyllisyysmallit sekä rekisteröi tuotteille ja palveluille tavaramerkin sekä muotoilulle mallisuojan. PRH onkin toiminut Laatuinnovaatiokilpailun kumppanina usean vuoden ajan tarjoten osaamistaan kilpailijoiden käyttöön.

Kilpailun tuomaristo on samoin monitaitoinen joukko, johon kootaan vuosittain puheenjohtajan ja sihteerin lisäksi eri toimialojen ja sektoreiden edustus. Näin jokainen innovaatio saa asiantuntevan ja monipuolisen arvioinnin. PRH:n pääjohtaja Antti Riivari toimii Laatuinnovaatiokilpailun tuomariston puheenjohtajana.

Hae mukaan Laatuinnovaatio-kilpailuun.


Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 24.05.2024