Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Helmikuun tavaramerkki: Neurotanoke

Pitää luottaa omaan osaamiseensa ja kehittää sitä

Pertti Kemppinen on valmentanut lasten ja nuorten jalkapalloryhmiä 1970-luvun puolivälistä asti. Tanoke-taitovalmennuksen kehittelyn hän aloitti maailmalta saamiensa esimerkkien innoittamana noin 25 vuotta sitten. Tanoke-nimen hän kehitti sanoista taito, nopeus ja ketteryys.

Koska Tanoke-valmennuksessa parannetaan kehon ja aivojen yhteyttä, Kemppinen nimesi valmennuksen myöhemmin Neurotanokeksi. Sen hän rekisteröi tavaramerkiksi sanamerkkinä helmikuussa 2022 Tmi Neuro Football P&K:n haltijana.

– Tavaramerkki suojaa aineetonta omaisuuttamme. Suojattu brändi on tärkeä. Luotamme osaamiseemme. Vaalimme nimeämme huolehtimalla siitä, että kaikki materiaalimme ja brändin alla toteutettavat koulutukset ovat laadukkaita. Niitä myös uudistetaan jatkuvasti. Se on välttämätöntä. Huippujalkapallon olemus muuttuu ja kehittyy koko ajan, nyt vielä nopeammin kuin koskaan aiemmin.

Lue Neurotanoke-tavaramerkin koko tavaramerkkitarina.Avautuu uuteen välilehteen

Kuukauden tavaramerkin valinta

Patentti- ja rekisterihallitus valitsee kerran kuukaudessa kuukauden tavaramerkin. Kuukauden tavaramerkki valitaan edellisenä vuonna kyseisen kuukauden aikana rekisteröityjen tavaramerkkien joukosta. Esimerkiksi helmikuun 2023 tavaramerkki on valittu helmikuussa 2022 rekisteröityjen tavaramerkkien joukosta.

Valinnan tarkoituksena on esimerkkien avulla kertoa tuotteiden ja palveluiden suojaamisen hyödyistä ja tärkeydestä.

Kuukauden tavaramerkeiksi valitaan mahdollisimman erilaisia tavaramerkkejä eri tavara- ja palveluluokista. Valintaan vaikuttavat myös tavaramerkin erottuvuus muista tavaramerkeistä.

Tutustu myös muihin kiinnostaviin kuukauden tavaramerkkeihin.Avautuu uuteen välilehteen

Tavaramerkin hakeminen on helppoa

Mieti ensin, onko tavaramerkkisi erottamiskykyinen. Varmista sen jälkeen tietokannoista, ettei samankaltaista merkkiä tai toiminimeä ole jo rekisteröity samankaltaisille tuotteille. Määrittele vielä ne tuotteet ja palvelut, joissa merkkiä aiot käyttää. Tee lopuksi hakemus sähköisesti.

Lisätietoa ja -ohjeita tavaramerkin hakemiseen.Avautuu uuteen välilehteen

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 03.02.2023