Siirry suoraan sisältöön
Valikko

World IP Day – Maailman henkisen omaisuuden päivä 26.4.2022

World IP Day on Maailman henkisen omaisuuden järjestön WIPOn juhlapäivä, jota vietetään maailmanlaajuisesti 26. huhtikuuta. Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta aineettoman omaisuuden merkityksestä innovaatioiden ja luovuuden edistämisessä.

Tänä vuonna päivän kansainvälisenä teemana on IP and Youth: Innovating for a Better Future.

Järjestämme päivän kunniaksi teematapahtuman Oulussa tiistaina 26.4.2022. Tapahtuma tarjoaa konkreettisia esimerkkejä koululaisten ja opiskelijoiden mahdollisuuksista ideoida ja kehittää parempaa tulevaisuutta. Tapahtuman puhujat toimivat kasvatuksen, koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tapahtuman avaa PRH:n pääjohtaja Antti Riivari.

Tapahtuman s eminaariosuus alkaa klo 13 ja päättyy klo 16. Sen jälkeen on mahdollisuus osallistua verkostoitumistilaisuuteen paikan päällä.

Voit seurata tapahtuman seminaariosuutta myös etänä livestriimin välityksellä.

Katso tapahtuman tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tapahtumasivulla.Avautuu uuteen välilehteen

Tapahtuma on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikkien järjestäjien puolesta!

Maailman henkisen omaisuuden päivän Suomen tapahtuman järjestävät yhteystyössä IPR University Center, Patentti- ja rekisterihallitus, Oulun kaupunki, BusinessOulu, Oulun yliopisto, Keksintösäätiö, Suomalaisten Keksijöiden Tukiyhdistys ja Tukisäätiö, suomalaisten naiskeksijöiden yhdistys Quin Suomi ry, Suomen Keksijäin Keskusliitto sekä Berggren Oy ja Kolster Oy Ab.

Lisätietoa Maailman henkisen omaisuuden päivästä löydät WIPOn verkkosivuilta.Avautuu uuteen välilehteen

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 31.03.2022