Suomen merkittävin yrityksille ja yhteisöille suunnattu muotoilukilpailu on käynnistynyt!

Fennia Prize 22 -kilpailussa palkitaan yrityksiä ja organisaatioita, jotka käyttävät muotoilua strategisena välineenä liiketoiminnassaan. Tämä voi näkyä monin eri tavoin tuotteissa, palveluissa tai liiketoimintakonsepteissa. Palvelumuotoilu on jo tuttu monelle yritykselle, myös asiakaskokemusta voidaan kehittää muotoilun menetelmin. Strategisella muotoilulla tähdätään kasvuun ja kansainvälistymiseen entistä kilpaillummilla markkinoilla.

PRH mukana Fennia Prize -kilpailussa viidettä kertaa

Fennia Prize 22 -muotoilukilpailun järjestävät Design Forum Finland ja Fennia yhteistyössä Patentti- ja rekisterihallituksen ja Elon kanssa. Palkintojen yhteissumma on 35 000 €, jonka lahjoittaa Fennia. Patentti- ja rekisterihallitus jakaa lisäksi kilpailussa oman 5 000 € palkintonsa IPR-oikeuksien (Intellectual Property Rights) ansiokkaasta hyödyntämisestä.

Kilpailuun osallistuminen on avoinna 16.8.–15.10.2021. Muotoilun ja elinkeinoelämän asiantuntijat valitsevat Fennia Prize 22 -palkintojen voittajat ja kunniamaininnan saajat.

Fennia Prize 22 on osa Design Forum Finland Awards -kokonaisuutta ja palkinnon saajat esitellään keväällä 2022 DFF Awards -näyttelyssä.

Lue lisää kilpailusta: www.designforum.fi/fenniaprize22

Lisätietoja:

Johtaja Anna Lauttamus-Kauppila
Patentti- ja rekisterihallitus
anna-lauttamus.kauppila@prh.fi
050 563 5724

Viestintäasiantuntija Anne Veinola
Design Forum Finland
anne.veinola@designforum.fi
040 548 6407


Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 01.09.2021