World IP Day – Maailman henkisen omaisuuden päivä 26.4.2021

World IP Day on Maailman henkisen omaisuuden järjestön WIPOn juhlapäivä, jota vietetään maailmanlaajuisesti 26. huhtikuuta. Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta aineettoman omaisuuden merkityksestä innovaatioiden ja luovuuden edistämisessä.

Tänä vuonna päivän teemana on "IP and SMEs - Taking your ideas to market". Yrityksen aineeton omaisuus (IP), esimerkiksi uudet tekniset ratkaisut, luovan työn tulokset, tuotteiden nimet ja tunnukset, tietotaito ja liikesalaisuudet, muodostavat asianmukaisesti suojattuina ja hallittuina keskeisen yritysten kilpailu- ja lisäarvotekijän.

Järjestämme maanantaina 26.4.2021 aiheesta virtuaalitapahtuman, jossa tarkastellaan aineettoman omaisuuden kehittämistä, suojaamista ja hallintaa. Tapahtuman ohjelmassa on tarjolla mielenkiintoisia yritystarinoita, tietoa innovaatiotoimintaa edistävistä hankkeista ja palveluista sekä elinkeinoelämän ja keksijäjärjestöjen puheenvuoroja. Tapahtuman avaa PRH:n pääjohtaja Antti Riivari.

Katso tapahtuman tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tapahtumasivulla. Tapahtuma on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikkien järjestäjien puolesta!

Maailman henkisen omaisuuden päivän Suomen tapahtuman järjestävät yhteystyössä IPR University Center, Patentti- ja rekisterihallitus, Suomen Yrittäjät, Keksintösäätiö, Suomalaisten Keksijöiden Tukiyhdistys ja Tukisäätiö, suomalaisten naiskeksijöiden yhdistys Quin Suomi ry sekä Suomen Keksijäin Keskusliitto.

Lisätietoa Maailman henkisen omaisuuden päivästä löydät WIPOn verkkosivuilta.


Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 09.04.2021