PRH kartoittaa kiinnostuneita IPR-esianalyysipalvelun tuottajia

Eurooppalaiset pk-yritykset voivat hakea ja saada Euroopan teollisoikeusvirastolta EUIPO:lta IPR-arvoseteleitä, joiden tarkoituksena on auttaa yrityksiä hyödyntämään teollis- ja tekijänoikeuksia (IPR). Tukea voi saada tavaramerkki- ja mallioikeushakemusten perushakemusmaksuihin sekä IPR-esianalyysipalveluun (IP Scan). Tuen tarkemmasta sisällöstä ja ehdoista voit lukea EUIPOn sivuilta.

Toistaiseksi Suomi ei tarjoa IPR-esianalyysipalvelua. Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) haluaa nyt kartoittaa, löytyykö alan suomalaisilta toimijoilta kiinnostusta lähteä asiantuntijaksi tuottamaan IPR-esianalyysipalvelua vuoden 2021 loppuun asti.

Palveluntuottajalta edellytetään kokemusta pk-yrityksistä sekä IPR-osaamista. Lisäksi palveluntuottaja sitoutuu osallistumaan EUIPOn järjestämään koulutukseen. Koulutus on edellytys IPR-esianalyysipalvelun toteutukselle. Seuraava kaksipäiväinen koulutus järjestetään helmikuussa 2021.

Jos olet kiinnostunut IPR-esianalyysipalvelun toteuttamisesta ja täytät palveluntuottajalta vaaditut ehdot, ilmoita halukkuudestasi meille 5.2.2021 mennessä sähköpostilla: olli.ilmarinen(at)prh.fi tai tuulimarja.myllymaki(at)prh.fi

Teemme päätöksen IP Scan -palvelun tarjoamisesta vasta, kun tiedämme siitä kiinnostuneet, ehdot täyttävät palveluntuottajat. PRH pidättää myös oikeuden valita palveluntuottajat.

Lisätietoja

Olli Ilmarinen
Kehitysasiantuntija
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH)
p. 029 509 5236

Tuulimarja Myllymäki
Johtava neuvontalakimies
Patentti- ja rekisterihallitus
puh. 029 509 5399

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 26.01.2021