Saavutettavuusseloste: Patentteihin liittyvä julkaisupalvelu

Palvelu sisältää Suomessa voimaan saatettujen eurooppapatenttien ja Suomessa väliaikaista suojaa saavien eurooppapatenttihakemusten käännökset sekä suomalaisista patenteista, patenttihakemuksista ja rekisteröidyistä hyödyllisyysmalleista tehdyt julkaisut.

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) tekee jatkuvasti työtä palvelun saavutettavuuden parantamiseksi. Päivitämme tätä selostetta sitä mukaa kuin puutteita korjataan.

PRH pyrkii takaamaan julkaisupalvelun saavutettavuuden lain mukaisesti (laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019

Ulkoinen sivusto, avautuu uuteen välilehteen
).

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 9.9.2020. Julkaisupalvelua ei ole auditoitu.

Mikä on saavutettavuuden tila?

Tämä verkkopalvelu ei täytä lain vaatimuksia (laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019).

Julkaisupalvelu korvataan uudella palvelulla vuoden 2023 aikana.

Miten voit antaa palautetta puutteista saavutettavuudessa?

Jos huomaat prh.fi-verkkosivustolla puutteita saavutettavuudessa, niin anna ensin palautetta meille PRH:een. Vastaukseen voi kulua 14 päivää. PRH:n palauteryhmä vastaa palautteiden käsittelystä. Siirry antamaan palautetta saavutettavuutta koskevista puutteista.

Jos et ole tyytyväinen PRH:lta saamaasi vastaukseen tai et saa PRH:lta vastausta lainkaan 14 päivän aikana, voit tehdä ilmoituksen saavuttavuutta valvovalle viranomaiselle Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 27.05.2022