Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Saavutettavuusseloste: Patentteihin liittyvä julkaisupalvelu

Palvelu sisältää Suomessa voimaan saatettujen eurooppapatenttien ja Suomessa väliaikaista suojaa saavien eurooppapatenttihakemusten käännökset sekä suomalaisista patenteista, patenttihakemuksista ja rekisteröidyistä hyödyllisyysmalleista tehdyt julkaisut.

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) tekee jatkuvasti työtä palvelun saavutettavuuden parantamiseksi. Päivitämme tätä selostetta sitä mukaa kuin puutteita korjataan.

PRH pyrkii takaamaan julkaisupalvelun saavutettavuuden lain mukaisesti (laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019Avautuu uuteen välilehteen).

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 9.9.2020. Selostetta on päivitetty 30.1.2024. Julkaisupalvelua ei ole auditoitu.

Mikä on saavutettavuuden tila?

Tämä verkkopalvelu ei täytä lain vaatimuksia (laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019Avautuu uuteen välilehteen).

Julkaisupalvelu on korvattu uudella palvelulla vuonna 2023. Julkaisupalvelu tulee poistumaan käytöstä vuoden 2024 aikana.

Miten voit antaa palautetta puutteista saavutettavuudessa?

Jos huomaat prh.fi-verkkosivustolla puutteita saavutettavuudessa, niin anna ensin palautetta meille PRH:een. Vastaukseen voi kulua 14 päivää. PRH:n palauteryhmä vastaa palautteiden käsittelystä. Siirry antamaan palautetta saavutettavuutta koskevista puutteista.

Jos et ole tyytyväinen PRH:lta saamaasi vastaukseen tai et saa PRH:lta vastausta lainkaan 14 päivän aikana, voit tehdä ilmoituksen saavuttavuutta valvovalle viranomaiselle Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. Avautuu uuteen välilehteen

Etelä-Suomen aluehallintovirasto yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
saavutettavuusvaatimukset.fi Avautuu uuteen välilehteen
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 30.01.2024