Siirry suoraan sisältöön
Valikko
x

Koulutuspalvelut

Tarjoamme sinulle ja yrityksellesi koulutusta, seminaareja ja verkko-opetusta. Tutustu tarjontaamme ja valitse itsellesi sopivin tapa kehittää osaamistasi omaksi ja organisaatiosi hyödyksi.

Kurssit ja koulutukset

Järjestämme teollisoikeuksiin liittyvää koulutuksia. Lue lisää koulutuksista Kurssit-sivulta.

Seminaarit, työpajat ja infotilaisuudet

Järjestämme säännöllisesti seminaareja, työpajoja ja infotilaisuuksia sekä alan ammattilaisille että pk-yrityksille. Tapahtumien aiheina ovat mm. patentit, tavaramerkit ja yrityksen IPR-asiat. Katso tarkemmat tiedot Tapahtumat-sivulta.

IPR-tietoa pk-yrityksille

Olemme rakentaneet erillisen tietopaketin IPR-asioista pienille ja keskisuurille yrityksille. Se sopii hyvin myös startup-yrityksille ja yrittäjille, koska se auttaa aineettoman pääoman määrittämisessä ja suojaamisessa jo yritystoiminnan alkuvaiheessa. Tutustu tarkemmin IPR-tietoa pk-yrityksille -tietopakettiin.

Oppaat, työkirjat ja käsikirjat

Hyödynnä verkossa vapaasti saatavilla olevia, erityisesti pk-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen suunnattuja oppaita, työkirjoja ja käsikirjoja. Lue lisää oppaista.

Luovien alojen liiketoiminnan kehittämisyhdistys Diges ry on julkaissut marraskuussa 2014 oppaan aineettomista oikeuksista. Avaa opas: Osaatko suojata aineettoman omaisuutesi? (pdf, 2.7 MB)

Huomioi myös Aalto-yliopiston julkaisusarjassa on ilmestynyt Pekka Koivukunnaksen laatima opas. Avaa opas: Patenttitiedon hyödyntäminen tuoteideoiden arvioinnissa ja valinnassa.Avautuu uuteen välilehteen

Koulutuspalveluiden yhteystiedot

Sähköposti: yrityspalvelut(at)prh.fi

Koulutuksiin liittyvät tiedustelut

Kehitysasiantuntija Olli Ilmarinen
Puhelin: 029 509 5236

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 12.01.2023