Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Yhdistysrekisterin asiakaspalvelun yhteystiedot

PRH neuvoo yhdistyksen ilmoittamis- ja rekisteröintiasioissa. Lue lisää yhdistysrekisterin neuvonnasta.

Ilmoituksen käsittelytilanne ja käsittelyaikaennuste

PRH käsittelee ilmoitukset saapumisjärjestyksessä. Tutustu käsittelytilanteeseen.

Voit seurata ilmoituksesi käsittelytilannetta yhdistysrekisterin sähköisessä asioinnissa. Siirry yhdistysrekisterin sähköiseen asiointiin.

Suosittelemme käyttämään sähköisiä palvelujamme. Siirry sivulle Palvelut netissä.

Palvelujen yhteystiedot

Neuvomme sähköpostilla: neuvonta.yhdistysasiat(a)prh.fi

Lähetä sähköposti suojattuna, jos viesti sisältää henkilötunnuksia tai muuten arkaluonteista tietoa. Lue lisää suojatun sähköpostin lähettämisestä.

Neuvomme puhelinnumerossa 029 509 5959 ma–pe klo 9.00–15.00. Tutustu 0295-alkuisten numeroiden puheluhintoihin.

PRH on suljettu virallisina arkipyhinä. Katso lista virallisista arkipyhistä.

PRH:n asiakaspalvelupiste on osoitteessa Sörnäisten rantatie 13 C, Helsinki. Katso asiakaspalvelupisteen avoinnaolo ja muut yhteystiedot.

Pyydä toimenpidettä tai ilmoita virheestä

Jos yhdistyksen tiedot on rekisteröity toisin kuin ilmoitit, ilmoita virheestä meille tai pyydä toimenpidettä verkkolomakkeella. Valitse, mitä asiasi koskee ja siirry lomakkeelle alla olevista linkeistä.

Huomaa: Jos yhdistys itse on ilmoittanut tiedot virheellisesti tai tiedot ovat muuttuneet, tee muutosilmoitus yhdistysrekisterin sähköisessä asioinnissa. Siirry yhdistysrekisterin sähköiseen asiointiin.

Toimi näin, kun kirjaudut verkkolomakkeelle

  1. Valitse alla, mitä asiasi koskee ja siirry kirjautumaan lomakkeelle linkistä.
  2. Hakemus yhdistyksen määräämisestä purettavaksi: kirjautumiseen tarvitset suomalaisen henkilötunnuksen ja lisäksi joko henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai sirullisen henkilökortin (HST-kortti).
  3. Muut lomakkeet: kirjautumissivulla kirjoita sähköpostiosoitteesi kenttään ja paina "Lähetä". Saat sähköpostiisi rekisteröintiviestin, jonka lähettäjänä on noreply@prh.fi ja aiheena "Linkki PRH:n lomakkeelle - Länk till PRS blankett ". Painamalla viestissä olevaa linkkiä pääset lomakkeelle.

Osoite tai muut yhteystiedot on rekisteröity virheellisesti

Valitse tämä, kun yhdistyksen yhteystiedot on rekisteröity toisin kuin ilmoitit Y-lomakkeella. Siirry lomakkeelle: Osoite tai muut yhteystiedot on rekisteröity virheellisesti. Avautuu uuteen välilehteen

Ilmoitukseni rekisteröinnissä on tapahtunut muu virhe

Valitse tämä, kun yhdistyksen nimenkirjoittajat, hallitus tai säännöt on rekisteröity toisin kuin ilmoitit Y-lomakkeella. Huomaa: Jos yhdistys itse on ilmoittanut tiedot virheellisesti tai tiedot ovat muuttuneet, tee muutosilmoitus yhdistysrekisterin sähköisessä asioinnissa.

Maksoin käsittelymaksun kaksi kertaa

Valitse tämä, jos maksoit käsittelymaksun etukäteen, mutta teitkin ilmoituksen sähköisesti. Liitä pyyntöön selvitys, esimerkiksi kuitti tai tiliote maksustasi. Siirry lomakkeelle: Maksoin käsittelymaksun kaksi kertaa. Avautuu uuteen välilehteen

Pyyntö palauttaa rauennut ilmoitus käsittelyyn

Valitse tämä, jos et saanut korjauskehotusta sinusta riippumattomasta syystä ja haluat saada ilmoituksesi uudelleen käsittelyyn. Perustele pyyntösi. Siirry lomakkeelle: Pyyntö palauttaa rauennut ilmoitus käsittelyyn.Avautuu uuteen välilehteen

Hakemus yhdistyksen määräämisestä purettavaksi

Valitse tämä, jos haet PRH:lta yhdistyksen määräämistä purettavaksi. Hakemus on maksullinen. Tutustu ennen hakemuksen jättämistä ohjeisiin.

Huomaa: hakemus purettavaksi määräämisestä vaatii suomalaisen henkilötunnuksen ja lisäksi joko henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tai sirullisen henkilökortin (HST-kortti). Siirry lomakkeelle: Hakemus yhdistyksen määräämisestä purettavaksi. Avautuu uuteen välilehteen

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 20.02.2023