Tekniikan tason selvitys

Nyt tutustutamme sinut askel askeleelta kahteen tapaan kartoittaa tekniikan taso: tuotetutkimukseen ja patenttitutkimukseen. Ollaksesi varma, että olet tehnyt perusteellisen tekniikan tason kartoituksen, sinun tulee tehdä näistä molemmat. Sinun täytyy tehdä ne myös ennen kuin käytät paljon aikaa ja rahaa ideasi kehittämiseen.

Varoituksia!

  • Tekniikan tason kartoitus saattaa viedä vain muutaman minuutin internetissä. Jos sinä et sitä tee, yritykset ja sijoittajat miltei varmasti sen tekevät. Saat tuskin apua rahoitukseen, jos he löytävät ratkaisevan tärkeää tekniikan tasoa, jota sinä et ole löytänyt.
  • Älä jätä huomiotta todisteita, joista et pidä. Tekniikan tason kartoituksen tarkoituksena ON etsiä todisteita, joista sinä et luultavasti pidä.
  • Tekniikan taso voi muuttua kartoituksesi jälkeen. Sinun tulee päivittää tietosi eli tehdä tekniikan tason selvitys aika ajoin ideaa kehittäessäsi.
  • Mitään tekniikan tason selvitystä – edes patenttiviraston tekemää tutkimusta – ei pidetä lain mukaan todisteena uutuudesta.

Ollaksesi varma, että olet tehnyt perusteellisen tekniikan tason kartoituksen, sinun tulee tehdä sekä tuotetutkimus että patenttitutkimus.

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 07.12.2016