Apua tuotesuunnitteluun ja uudelleen muotoiluun

Tuotteen toiminnan ja ulkomuodon suunnittelu on kaupallisen tuotteen menestyksen avaintekijä. Sinun tulee miettiä keksintösi muotoilua ensimmäisestä päivästä alkaen, koska muut ihmiset eivät välttämättä tunnista tuotteen mahdollisuuksia, jos he näkevät vain epäkäytännöllisen tai epämiellyttävän muotoilun.

Kokenut tuotesuunnittelija voi auttaa sinua toimimaan valmistajien tai komponenttitoimittajien kanssa joko prototyyppi- tai tuotantovaiheessa. Valmistajat tarvitsevat yksityiskohtaisia määrittelyjä ennen kuin he voivat tehdä mitään, ja jos kysymyksiä tai ongelmia ilmenee, heidän täytyy keskustella jonkun tekniikkaa ymmärtävän henkilön kanssa.

Ammattilaisen suunnittelukustannukset tulevat katetuiksi, jos suunnittelijasi löytää tapoja parantaa tuotteen laatua tai vähentää valmistuskustannuksia hyvän suunnittelun avulla.

Jos suunnittelijasi tuottaa ideoita, jotka parantavat keksintöäsi merkittävällä tavalla, hän saattaa olla oikeutettu omaan osaan aineettomista oikeuksista. Sinun pitää siksi ensin keskustella, kuinka uudet keksintöön tulevat aineettomat oikeudet jaetaan, jotta myöhemmin syntyviltä erimielisyyksiltä vältytään. Sopimuksesi tulee perustua patenttiasiamiehen neuvoihin ja se tulee dokumentoida ennen kuin työ alkaa.

Kokenut tuotesuunnittelija voi löytää tapoja parantaa tuotteen laatua ja vähentää valmistuskustannuksia.

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 07.12.2016