Hälytyspalvelu

Hälytyspalvelun avulla voit automaattisesti seurata kaupparekisterissä ja säätiörekisterissä tapahtuneita muutoksia valitsemalla yritykset tai säätiöt, joiden tietoja haluat seurata ja ilmoittamalla näiden Y-tunnukset PRH:lle. Lisäksi valitset, mitä muutoksia rekisteritiedoissa seurataan.

Voit valita seurattavat muutokset

Voit valita seurannan kohteeksi joko muutoksen missä tahansa rekisteritiedoissa tai yksilöidä seurattavien muutosten kohteet seuraavista ryhmistä:

  • tilinpäätös rekisteröity
  • tilikauden muutos

Lisäksi voidaan asettaa hälytys, jossa seurataan valitun yrityksen vireille tulevia ilmoituksia.

Säätiörekisterin hälytyspalveluissa seurattavat asiat ovat muutos kaikissa rekisteritiedoissa tai yksilöity muutoksen kohde: vuosiselvitys toimitettu, muutos säännöissä, vireille tullut asia. Hälytyspalvelulla ei voi seurata muutoksia yrityskiinnitysrekisterin tiedoissa.

Muutoksista tieto sähköpostiin

Kun seurattavissa rekisteritiedoissa tapahtuu muutoksia, saat tästä tiedon sähköpostiisi. Jos muutoksia seurataan kaikissa rekisteritiedoissa, lähetetään kooste kaikista rekisteritiedoista. Jos taas seurattavat muutoksen kohteet on yksilöity, lähetetään tieto vain muuttuneesta seurattavasta rekisteritiedosta.

Hälytyspalvelulla on kiinteä aloitus- ja muutoshinta, jonka lisäksi peritään maksu jokaisesta hälytyksestä. Ks. hinnasto.

Virre-hälytyspalvelun tilaus ja sopimusehdot (pdf, 0,19 Mt)


Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 05.12.2017