Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Tavaramerkki- ja mallioikeusasiakirjat tulossa mukaan PRH:n asiakirjapalveluun

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) on laajentamassa Patentin asiakirjapalvelua niin, että sitä kautta voi vastaanottaa myös tavaramerkki- ja mallioikeusasiakirjoja. Uudistettu palvelu julkaistaan joulukuun alkupuoliskolla. Palvelu on tarkoitettu paljon IPR-asioita hoitaville yrityksille.

Tulevassa PRH:n asiakirjapalvelussa voi vastaanottaa ja ladata tavaramerkkeihin, mallioikeuksiin, patentteihin ja hyödyllisyysmalleihin liittyviä PRH:n asiakirjoja sähköisesti. Palvelun käyttö vaatii tunnistautumisen Suomi.fi-tunnistuksen kautta, valtuutuksen ja PRH:lle annettavan suostumuksen sähköiseen lähettämiseen.

PRH:n asiakirjapalvelua on myös mahdollista käyttää koneellisen rajapinnan (API) kautta, jolloin asiakasjärjestelmä tunnistetaan PRH:n hyväksymällä varmenteella.

Palvelun käyttöönotto yrityksessäsi

Ohjeet palvelun käyttöönottoon tulevat prh.fi-sivustolle. Tiedotamme asiasta uudelleen, kun palvelu on julkaistu. Jos yrityksesi on kiinnostunut ottamaan asiakirjapalvelun käyttöön tavaramerkki- ja mallioikeusasioissa lähetä sähköpostia osoitteeseen tmposti(a)prh.fi.

Lisätietoja:
Patricia Nyberg
Ylitarkastaja
S-posti: etunimi.sukunimi@prh.fi
Puh. 029 509 5888

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 16.11.2023