Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Tutustu uudistettuihin patentti- ja hyödyllisyysmallipalveluihimme

Olemme julkaisseet 6.-7.2.2023 viisi uutta tai uudistettua sähköistä palvelua.

Patenttitietopalvelu

Patenttitietopalvelussa voit hakea tietoja suomalaisista patentti- ja hyödyllisyysmallihakemuksista ja -rekisteröinneistä, SPC-lisäsuojatodistuksista sekä Suomessa voimassa olevista eurooppapatenteista. Uusi palvelu yhdistää aiemmat patenttien ja hyödyllisyysmallien tietokannat (PatInfo, FI-EP, Julkaisupalvelu ja Pate), jotka on nyt poistettu käytöstä. Palvelusta löydät perustiedot, käsittely-, voimassaolo- ja maksutietoja sekä asiakirjoja.

Siirry Patenttitietopalveluun.Avautuu uuteen välilehteen

Teollisoikeuslehdet-palvelu

Patentti- ja Hyödyllisyysmallilehtien julkaiseminen vain tiettyinä päivinä kuukaudessa on loppunut ja vastaavat tiedot tulevat jatkossa uuteen Teollisoikeuslehdet-palveluun. Myönnettyjen patenttien ja hyödyllisyysmallien julkaisurytmi siis nopeutuu, kun tieto julkaistaan heti, eikä vasta seuraavassa lehdessä.

Palvelu kokoaa kaikki teollisoikeuslehdet yhden palvelun alle. Lehdistä saat koosteen muun muassa uusista myönnetyistä patenteista ja hyödyllisyysmalleista sekä rekisteröidyistä tavaramerkeistä ja mallioikeuksista. Tavaramerkki- ja mallioikeusrekisteröintien julkaisu uudessa palvelussa alkoi jo elokuussa 2022.

Siirry Teollisoikeuslehdet-palveluun.Avautuu uuteen välilehteen

Patenttimaksupalvelu ja Asiakastili

Patenttimaksupalvelu sujuvoittaa maksamista ja vähentää maksuissa tapahtuvia virheitä. Palvelussa voi tarkastella ajantasaisia maksutietoja ja maksuhistoriaa. Patenttimaksupalvelussa on uutena maksuvaihtoehtona Asiakastili, jonne paljon maksuja hallinnoivat yritykset voivat tallettaa rahaa patentti- ja hyödyllisyysmallimaksuja varten.

Lue lisää Patenttimaksupalvelusta.
Siirry Patenttimaksupalveluun (vaatii tunnistautumisen).Avautuu uuteen välilehteen

Lue lisää Asiakastilistä.
Siirry Asiakastiliin (vaatii sopimuksen PRH:n kanssa ja tunnistautumisen).Avautuu uuteen välilehteen

Patentin asiakirjapalvelu

Patentin asiakirjapalvelusta voi noutaa sähköisesti patentteihin ja hyödyllisyysmalleihin liittyviä päätöksiä ja asiakirjoja. Uusista asiakirjoista tulee aina myös sähköposti-ilmoitus. Asiakirjapalvelu on tarkoitettu ensisijaisesti paljon patentteja ja hyödyllisyysmalleja hallinnoiville yrityksille.

Lue lisää Patentin asiakirjapalvelusta.
Siirry Patentin asiakirjapalveluun (vaatii sopimuksen PRH:n kanssa ja tunnistautumisen).Avautuu uuteen välilehteen

Lisätietoja:
Juha Myllyaho
Projektipäällikkö
p. 029 509 5510
s-posti: etunimi.sukunimi@prh.fi

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 08.02.2023